Siirry suoraan sisältöön

Koiranäyttely 2023 (4-5.2.2023)

Ryhmänäyttely päästään vihdoin järjestämään pienen tauon jälkeen. Tervetuloa Parkanon Urheilutalolle 4-5.2.2023! Näyttely järjestetään yhteistyössä Lapinnevan Eränkävijöiden, Susiperän Metsästysseuran ja Vuorijärven metsästysseuran kanssa. Lisätietoja: https://www.showlink.fi/shows/parkano2023/

1 kommentti artikkeliin “Koiranäyttely 2023 (4-5.2.2023)”

  1. Moikka,
    Näyttelyt oli todella hienosti järjestetty ja tilaa oli mukavasti. Kehän 1 tienoilla oli kuvia ottamassa vanhempi herra klo 12 aikoihin kun oli keeshondien vuoro. Kysäisin häneltä, että onko kuvat tulossa jonnekin ja mainitsi linkistä facebookissa, mutta en löydä ryhmänäyttelyn face-sivuja.
    Jos kuvia on jossain tosiaan saatavilla, niin kiinnostaisi ostaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *